Meie tootmisprotseduurid kiitis heaks Ralf Kleebusch, TÜV Thüringen, SaksamaaOur producing procedures have been accepted by Ralf Kleebusch from TÜV Thüringen, GermanyTuotantoprosessimme on tarkastanut ja hyväksynyt Ralf Kleebusch (TÜV Thüringen, Saksa)Våra tillverkningsprocedurer har kontrollerats och godkänts av Ralf Kleebusch från TÜV Thüringen, Tyskland

Our production procedures were checked and accepted by Ralf Kleebusch from TÜV Thüringen, Germany.

As a result an entire product line we manufacture for our partner has been awarded the ABG Allgemeine Baugenehmigung (General Manufacturing Permit) for sales in Germany by KBA – Dept. of Motor Vehicles in Flensburg, Germany.

Tuotantoprosessimme on tarkastanut ja hyväksynyt Ralf Kleebusch (TÜV Thüringen, Saksa).

Lopputuloksena Flensburgissa sijaitseva Saksan ajoneuvohallintokeskus (Kraftfahrt-Bundesamt, KBA) on myöntänyt koko tuotevalikoimallemme, jota valmistamme kumppanillemme, yleisen valmistusluvan (Allgemeine Baugenehmigung, ABG), joka sallii sen myynnin Saksassa.

Våra tillverkningsprocedurer har kontrollerats och godkänts av Ralf Kleebusch från TÜV Thüringen, Tyskland.

Därmed har hela vårt produktsortiment, som vi tillverkar för våra partners, beviljats ABG Allgemeine Baugenehmigung (produktionslicens) för försäljning i Tyskland genom KBA – tyska institutionen för motorfordon i Flensburg.